COMPANIA

Printr-o retea eficienta de birouri in toate punctele de interes economic ale globului avem abilitatea sa va punem la dispozitie servicii competitive si profesioniste.

Romshipping International
este Membru U.S.E.R.

O echipa cu experienta, un brand unic

Romshipping International SRL este o casa de expeditii fondata in anul 2009 si ofera servicii integrate de transport si logistica.

Cu o echipa tanara, dar cu o experienta acumulata in timp, am reusit sa construim un brand unic in randul clientilor nostri cu un mod de lucru unic si modern caracterizat de seriozitate, incredere, promptitudine si flexibilitate.

Cu sediul in Constanta, suntem exact in locul in care putem gestiona cu atentie preluarea marfii, rezervarea spatiului necesar pentru transport pe suporturi programate si livrarea marfii atat pentru operatiuni de export cat si de import.

Printr-o retea eficienta de birouri in toate punctele de interes economic ale globului avem abilitatea sa punem la dispozitia dumneavoastra servicii competitive, profesioniste si complete.

Romshipping International intelege ca nevoile dumneavoastra sunt unice si ca aveti nevoie de un program personalizat de transport, de aceea intotdeauna ne vom adapta serviciile la cerintele dumneavoastra si va garantam ca veti primi cele mai bune solutii de transport.