STIRI

Transport maritim containerizat echipamente agricole

Romshipping International efectueaza transport maritim containerizat de echipamente si utilaje agricole in regim door to door, port to port cat si variantele combinate.

Transport maritim containerizat de autoturisme

Romshipping International introduce un nou serviciu si anume, Transport maritim containerizat de autoturisme deservind toate destinatiile de pe glob. Fie ca este vorba de repatriere / bun personal fie ca este obiectul unei activitati comerciale, autoturismul dumneavoastra poate ajunge exact acolo unde aveti nevoie. Echipa noastra specializata va va indruma in vederea realizarii documentatiei pentru realizarea formalitatilor vamale de import – export si va va oferi asistenta in ceea ce priveste incarcarea si amararea autoturismelor in containere. Intreaga operatiune va fi efectuata de persoane specializate, iar bunurile dumneavoastra vor ajunge in perfecta stare la destinatie indiferent de conditia de livrare aleasa, port to port, door to door sau variantele combinate.

Transport maritim containerizat profile metalice

In 2013 Romshipping International realizeaza unul dintre cele mai mari proiecte si anume transport containerizat de profile metalice in regim door to door catre USA pentru constructia a 2 fabrici.