SERVICII

Transport maritim

Romshipping International ofera servicii de transport maritim din si catre orice destinatie de pe glob si pune la dispozitia dumneavoastra solutii optime de transport in functie de tipul, greutatea si dimensiunile marfii.

Transport containerizat FCL (Full Container Load)

Romshipping International ofera solutii de transport maritim containerizat deservind orice destinatie atat la import cat si la export in variantele door to door, port to port cat si in variantele combinate. In functie de tipul, greutatea si dimensiunile marfii va ofera consultanta in vederea alegerii echipamentului potrivit pentru transport.

Marfurile generale vor fi transportate in echipamente de 20’si 40’Standard si High Cube. Pentru marfurile care necesita mentinerea unei temperaturi contolate pe parcursul transportului se va opta pentru containerele 20’ si 40’ Reefer, iar containerele de 20’ si 40’ Open Top si Flat Rack vor fi utilizate pentru marfurile ale caror dimensiuni nu permit incarcarea marfii in echipamente standard.

Transport containerizat LCL (Less than Container Load)

Pentru marfurile a caror greutate si volum sunt mai mici decat capacitatea maxima de incarcare a unui container complet Romshipping International asigura servicii de transport de marfa in regim de grupaj oferind astfel clientilor nostri solutii optime din punct de vedere al costului. Echipa noastra va va informa despre intregul proces de la preluarea marfii si pana la livrarea ei, despre conditiile de impachetare si marcare astfel incat marfurile dumneavoastra, chiar daca nu sunt transportate intr-un container dedicat, sa ajunga in deplina siguranta la destinatia dorita.

Transport maritim conventional

Romshipping International va ofera transport conventional de marfa pentru marfuri vrac sau ale caror dimensiuni permit transportul doar cu incarcare direct pe nava. Folosind unul sau mai multe tipuri de transport (maritim - fluvial – feroviar - rutier) si impreuna cu o retea de agenti bine dezvoltata, vom livra marfurile dumneavoastra catre orice destinatie atat la import cat si la export.

Cross Trading

Alaturi de partenerii nostri din intreaga lume, Romshipping International ofera servicii complete de cross trade din si catre orice destinatie internationala.

Pentru cotatii va rugam sa accesati sectiunea "Cotatie" si sa completati formularul sau sa ne scrieti direct la adresa de e-mail: office@romshipping.com.