SERVICII

Transport terestru intern si international

Romshipping International va ofera servicii de transport rutier deservind destinatii din intreaga Europa, tarile foste CSI precum si alte tari.

Transport rutier FTL (Full Truck Load)

In functie de tipul marfii Romshipping International are abilitatea sa furnizeze servicii de transport rutier in regim de camion complet de tip prelata sau temperatura controlata, duba, platforma si trailer. Echipamentul ales impreuna cu echipa noastra de specialisti va face ca serviciul nostru sa fie unul eficient si optim pentru orice destinatie interna si internationala.

Transport rutier LTL (Less than Truck Load)

Romshipping International ofera servicii de transport rutier intern si international in regim de grupaj pentru marfurile a caror greutate si volum nu folosesc la maxim capacitatea de incarcare a unui camion. Prin gruparea mai multor partide de marfa avem posibilitatea sa expediem marfa dvs. in cele mai optime conditii.

Transport rutier agabaritic

Romshipping International prin echipa sa de specialisti are expertiza necesara sa organizeze si sa ofere transport pentru marfuri ale caror gabarit si greutate nu permit incarcarea lor in camioane standard, cum ar fi utilaje si echipamente agricole si industriale.

Transport feroviar

Romshipping International va poate oferi servicii de logistica si transport feroviar pentru containere si marfuri agabaritice pe rute interne si internationale, in special spre si dinspre Europa de Vest si Est, Moldova, Ucraina si Rusia.

Pentru cotatii va rugam sa accesati sectiunea "Cotatie" si sa completati formularul sau sa ne scrieti direct la adresa de e-mail: office@romshipping.com.